() () () () () () () () () ()

Artikel Terkini

Pasaran saham global dan tempatan kelihatan semakin rancak, namun perhatikan lima catalyst ini yang bakal memberikan impak kepada pasaran

Sebelum nak dapatkan khidmat Ejen atau Financial Planner, pastikan mereka berdaftar terlebih dahulu

Terbaik, ini membuktikan dana-dana PMB Investment merupakan dana-dana yang bertaraf global

Bulan Kesihatan Kredit RAMCI kembali untuk galakkan rakyat Malaysia jadi lebih sihat dari segi fizikal dan kewangan. Dapatkan kod diskaun 50% anda di sini

Psikologi seorang trader adalah sangat penting. Nak buat trading plan, IQ kena lebih tinggi daripada EQ. Nak trade pula, EQ kena lebih tinggi daripada IQ

Minta dijauhkan daripada rugi besar seperti dalam senarai ni, dah lah semuanya saham di bawah RM1 atau penny stock

Ada 3 saham mencatatkan kenaikan lebih daripada 100%, tetapi semua dalam senarai Top 10 adalah saham bawah RM1. Tradelah dengan berhati-hati

Semakin ramai inginkan financial freedom di usia muda

Hanya jauhari yang mengenal manikam, sesungguhnya beliau satu dalam sejuta

Saham IPO

Masih keliru mengenai saham, pasaran saham, Bursa Malaysia, IPO dan sebagainya? Di sini ada pencerahannya

Rasa liat sangat nak menyimpan? Boleh cuba buat 4 perkara ini dan tengoklah hasilnya

Betul ke Bitcoin digunakan untuk kegiatan haram? Adakah pengguna Bitcoin tidak langsung dapat dikesan? Dapatkan jawapannya di sini

Jom kita follow 3 tips daripada Saudara Yusri Yunus bagaimana beliau telah berjaya beli rumah pertama walaupun masih menuntut di menara gading

Cuba amalkan 5 perkara ini agar kita tak perlu ikat perut menunggu hujung bulan

Jom kita dengarkan 8 nasihat beliau yang boleh merubah cara kita berfikir, berbelanja, melabur dan sebagainya

Memang terbaik prestasi IPO bagi tahun 2019 ni. Daripada 14 yang disenaraikan setakat ini, 78.57% naik dalam masa sehari, 57.14% naik setakat 28 Jun 2019

Dengarkan nasihat berharga daripada Tuan Penjejakx yang telah pun menjadi Fulltime Trader selama 8 tahun

Dapatkan laporan kelayakan pinjaman perumahan daripada 17 bank berserta dengan jumlah ansuran bulanan dan tempoh pinjaman dihantar terus ke emel

AI dalam pelaburan saham? Benda ni sebenarnya satu revolusi. Bukan kecik anak.

Susah nak cari kawan susah senang bersama, dan ternyata Steve Ballmer banyak membantu Bill Gates sewaktu kawannya itu sedang mengalami masalah

Hebahan

Topik Mengikut Kategori