Alumni The Protege, Asri Ahmad Academy Beri Sumbangan RM100,000 Kepada Maahad Tahfiz Integrasi Sains Madinatul Huffaz

Kaya, bukan sekadar kaya harta tetapi kaya jiwa. Itu apa yang boleh kita lihat dalam perwatakan dan peribadi Datuk Haji Asri Ahmad. Baru-baru ini beliau ada berkongsi di laman Facebook berkenaan dengan program Asri Ahmad Academy bersama-sama dengan Maahad Tahfiz Integrasi Sains Madinatul Huffaz di Gombak.

Dalam sesi tersebut, Asri Ahmad Academy turut memberikan sumbangan sebanyak RM100,000.00 untuk kegunaan Maahad ini. Menariknya, sumbangan ini adalah daripada warga Alumni The Protege.

Berdasarkan kepada catatan di ruangan Facebook beliau, setiap sumbangan RM1 yang diberikan oleh Alumni akan digandakan sebanyak RM1 oleh Datuk Haji Asri Ahmad.

Sumbangan itu akan digunakan untuk pembelian tanah fasa ketiga bagi pembangunan Maahad ini. Harapnya, dengan sumbangan ini akan mempercepatkan lagi pembangunan Maahad sedia ada dan dapat menghasilkan lebih ramai Huffaz demi Ummah.

Semoga dengan inisiatif ini dapat membangkitkan semangat kita semua untuk terus berbakti kepada agama, bangsa dan negara. Pelaburan, bukan sekadar demi kekayaan tetapi bagaimana kita mengagihkan kekayaan itu untuk kebaikan umat sejagat.

Sama-sama kita doakan agar lebih ramai lagi dalam kalangan kita yang mampu untuk berjaya dalam apa jua bidang, dapat kembali berkongsi rezeki kepada masyarakat.

Alhamdulillah, terkini kami telah terbitkan buku ‘Malaysia Melabur Saham’.

BUKU INI WAJAR DIMILIKI OLEH MEREKA YANG BERANI BERIMPIAN !

Pastinya anda selalu terdengar atau terbaca tentang peluang menggandakan pendapatan dalam pasaran saham patuh syariah di Bursa Malaysia. Ramai yang masih berkira-kira sebab belum berani dan tak pasti.

Jika anda benar-benar berminat untuk terlibat tetapi masih belum memulakan langkah pertama, buku ini teramat sesuai.

Ianya ringkas, padat dan sarat dengan contoh-contoh berbentuk grafik.

Kenapa Kena Miliki Buku Ini?

Tak semua orang boleh belajar menerusi video, jadi boleh baca buku ini di masa lapang. Nak Google semua artikel pun memakan masa.

Anda nak mula melabur saham, tapi nak tahu dulu asasnya?

Tak dapat nak belajar secara face-to-face, jom mulakan dengan membaca buku ini.

Senang faham sebab buku ini penuh dengan gambar dan contoh-contoh.

Ditulis oleh mereka yang berpengalaman, kita sama-sama belajar sampai faham.

Miliki Buku Ini Sekarang!!

Tak semua orang boleh belajar menerusi video, jadi boleh baca buku ini di masa lapang. Nak Google semua artikel pun memakan masa. Sebab itu buku ini telah terjual lebih daripada 2,000 naskah!

Kami faham ramai nak mula melabur saham, tapi nak tahu dulu asasnya?

Tak sempat nak belajar secara face-to-face, jom mulakan dengan membaca buku ini.

Senang faham sebab buku ini penuh dengan gambar dan contoh-contoh.

Ditulis oleh mereka yang berpengalaman, kita sama-sama belajar sampai faham.

TERKINI: Miliki Buku Malaysia Melabur Saham di Shopee

Previous ArticleNext Article

Unifi Lancar Pelan Pascabayar UNI5G Unstoppable Terbaharu

KUALA LUMPUR, 1 Dis (Bernama) — Cabang perniagaan kepada pengguna Telekom Malaysia Bhd, Unifi, hari ini melancarkan pelan pascabayar dan pelan keluarga UNI5G #Unstoppable terbaharunya, memenuhi pelbagai keperluan rakyat Malaysia dan membawakan pengalaman 5G dalam kehidupan seharian mereka.

Ketua Pegawai Komersial Segmen Pengguna Unifi Jasmine Lee berkata pelan mudah alih baharu ini menyediakan pelbagai nilai tambahan, membentuk semula sempadan ketersambungan dan digital yang memenuhi keperluan individu dan keluarga.

“Dalam memperkasakan negara digital, pelan baharu ini menjadikan teknologi 5G lebih mudah diakses oleh rakyat Malaysia, dengan tumpuan penggunaan untuk seluruh keluarga.

“Dengan liputan mudah alih yang merangkumi lebih 95 peratus daripada populasi negara dan baru-baru ini dinobatkan sebagai pemenang Ookla® 2023 dalam menyampaikan pengalaman video mudah alih terbaik di Malaysia, pelan UNI5G kami memperkasakan individu dan keluarga untuk memanfaatkan 5G, tanpa menjejaskan kualiti dan dengan harga mampu milik,” katanya kepada media selepas pelancaran produk itu di sini hari ini. 

Ookla adalah peneraju global dalam risikan rangkaian dan pandangan berkaitan ketersambungan.

Pelanggan boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai pelan mudah alih baharu melalui laman web Unifi di https://unifi.com.my/mobile/postpaid. 

— BERNAMA