Lazada Lancarkan Jualan 8.8 dengan Penghantaran Percuma, Lazada Bonus, dan Lancôme Super Brand Day

Para pembeli dalam talian dan penggemar produk kecantikan mewah kini boleh bersiap sedia apabila Lazada melancarkan kempen Jualan 8.8 Hari-Hari Win dari 6 hingga 8 Ogos, dan juga Lancôme Super Brand Day eksklusif di LazMall pada 6 Ogos 2021.

Rakyat Malaysia boleh menikmat tawaran hebat dan pelbagai hadiah percuma dari Lancôme pada Super Brand Day itu secara eksklusif di LazMall, destinasi produk berjenama Lazada yang dijamin tulen. Pada Jualan 8.8 pula, diskaun Lazada Bonus, baucar Penghantaran Percuma harian, tawaran RM0.88 Crazy Flash Sale, Crazy Brand Mega Offers, dan banyak lagi juga tersedia untuk pelbagai jenama and produk lain*.

Lancôme Super Brand Day di LazMall: 6 Ogos*

Jenama produk solekan dan penjagaan kulit klasik Perancis, Lancôme Paris, memberikan peluang istimewa kepada pengguna tempatan di Lazada sahaja (https://lzd.co/LancomeLazMall)untuk menikmati diskaun sehingga 50% bagi set produk terlarisnya, Advanced Génifique Microbiome Serum, dan juga rangkaian produk Advanced Génifique, Clarifique, Hydra Zen, dan Confort yang lain. Malah, pengguna Lazada Wallet juga boleh mendapatkan potongan harga tambahan RM30 dengan perbelanjaan minimum RM250 bagi produk Lancôme.

Segala pembelian semasa Lancôme Super Brand Day pada 6 Ogos juga akan diikuti bersama hadiah percuma. Ikuti jadual hadiah percuma di bawah untuk memastikan anda tidak ketinggalan:

  • (Sepanjang Hari) Hadiah percuma bernilai sekurang-kurangnya RM208, tanpa memerlukan perbelanjaan minimum. Nilai pembelian yang lebih tinggi akan dihadiahkan dengan nilai hadiah percuma sehingga RM304.
  • (12 Malam hingga 2 Pagi) Percuma Clarifique Dual Essence (50ml) dan L’Absolu Rouge Cream Lipstick, yang bernilai RM185, dengan perbelanjaan minimum RM100. Hadiah istimewa ini adalah tambahan kepada hadiah percuma sepanjang hari di atas.

8.8 Hari-Hari Win di Lazada: 6 hingga 8 Ogos*

Para pembeli dalam talian boleh menantikan ganjaran dan diskaun harian di Jualan 8.8 Lazada. Setiap hari, rakyat Malaysia boleh mengumpulkan Lazada Bonus di dalam aplikasi Lazada, yang boleh ditebus sebagai diskaun RM8 tambahan bagi setiap perbelanjaan RM88 khas untuk produk-produk yang mempunyai tag Lazada Bonus pada 6 hingga 8 Ogos. Malah, baucar Penghantaran Percuma harian istimewa tanpa syarat perbelanjaan minimum yang memberikan diskaun sehingga RM5 bagi yuran penghantaran turut disediakan di sini (http://lzd.co/LazadaMYFreeShipping).

Jangan lupa untuk menambah nilai Lazada Wallet sebelum hari jualan untuk memastikan pembayaran yang pantas dan lancar. Kemudahan ini amat berguna apabila semua orang merebut tawaran RM0.88 Crazy Flash Sale dengan diskaun lebih dari 90%, yang biasanya habis dijual dalam masa beberapa saat. Pada jam 12 Malam hingga 2 Pagi pada 8 Ogos, pastikan anda menantikan Crazy Brand Mega Offers daripada jenama LazMall kegemaran ramai, seperti POCO, Xiaomi, Tefal, Ogawa, Tesco Groceries, dan banyak lagi.

Untuk maklumat lanjut tentang jaminan ketulenan 100% LazMall, layari: https://lzd.co/LazMallMalaysia 

Untuk maklumat lanjut mengenai Jualan Lazada 8.8, sila layari: https://lzd.co/MegaSale

Mengenai Kumpulan Lazada

Diasaskan pada 2012, Kumpulan Lazada adalah peneraju platform eDagang di Asia Tenggara. Kami kini menjadi pemangkin untuk kemajuan di Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand dan Vietnam melalui perdagangan dan teknologi. Dengan rangkaian pembayaran dan logistik terbesar di rantau ini, Lazada kini telah menjadi sebahagian daripada keperluan seharian pengguna dan kami bertekad untuk mencapai 300 juta pelanggan pada 2030. Sejak 2016, Lazada telah menjadi platform utama Kumpulan Alibaba, yang disokong oleh infrastruktur teknologi terbaik dari Alibaba.

Previous ArticleNext Article

PruBSN Meraikan Musim Perayaan Dengan Lestari; Bawa Mesej Kelestarian Di Seluruh Negara Melalui Inisiatif CSR

Kuala Lumpur, April 2, 2024 – Prudential BSN Takaful Berhad (“PruBSN”), Pengendali Takaful Keluarga No.1 di Malaysia selama 10 tahun berturut-turut, memperkasakan komuniti melalui inisiatif tanggungjawab sosial korporat (“CSR”) sepanjang kempen bulan Ramadan dan Aidilfitri. 721 orang sukarelawan dalam kalangan ejen dan warga kerja PruBSN di seluruh negara telah menggembleng tenaga dalam program seharian menyantuni komuniti. Program ini dijalankan secara serentak di semua 14 buah negeri seluruh Malaysia.

Berkongsi semangat Ramadan melalui amalan memberi sumbangan, sukarelawan PruBSN dengan kerjasama Yayasan MyPrihatin (“YMP”), telah memasak dan mengagihkan sebanyak 12,000 bungkus bubur lambuk ke pelbagai lokasi termasuk masjid, madrasah dan institusi pengajian tinggi di kesemua 14 buah negeri. Selain itu, para sukarelawan turut bersama membersihkan kawasan Tanah Perkuburan Islam Pantai Dalam, Kuala Lumpur bagi menyediakan persekitaran yang selesa dan memudahkan orang awam untuk berziarah khususnya pada Aidilfitir yang akan datang.

Ketua Pegawai Eksekutif PruBSN, Wan Saifulrizal Wan Ismail berkata,” Kami telah mengumpulkan lebih 4,000 jam sukarelawan melalui semua inisiatif ini. Di PruBSN, kami bukan sahaja menyediakan jaminan kewangan kepada rakyat Malaysia tetapi para petugas dan ejen kami turut mempunyai aspirasi untuk menjadi juara kelestarian dalam menghulurkan bantuan dan memupuk perubahan positif dalam kalangan komuniti dan alam sekitar.”

“Inisiatif-inisiatif CSR ini adalah sebahagian daripada perangkaan ESG atau agenda kelestarian kami. Sebagai pengendali takaful, komitmen kami terhadap kelestarian berkait rapat dengan prinsip-prinsip Islam sejajar dengan Matlamat Pembangunan Lestari Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (“UNSDG”). Ini adalah seiring pendekatan strategik kami untuk mengintegrasikan nilai ekonomi, alam sekitar dan sosial di samping mendokong standard etika ke arah masa depan yang lebih inklusif, saksama dan
mampan,” tambah beliau.

PruBSN telah menaja perlindungan takaful untuk lebih 148,000 keluarga-keluarga yang kurang bernasib baik sejak tahun 2018 melalui inisiatif Microtakaful Jariyah. Salah satu aktiviti untuk mengumpulkan dana tersebut adalah kempen menderma di bulan Ramadan, One Donation, One Family (“ODOF”). Kempen ODOF yang telah memasuki tahun ke-5 ini, mensasarkan untuk menyediakan perlindungan takaful percuma selama 1 tahun sebanyak RM10,000 bagi membantu golongan berpendapatan rendah melalui program PruBSN Microtakaful Jariyah. PruBSN dijangka akan membuat kutipan sebanyak lebih RM 60,000 untuk musim perayaan kali ini dengan sumbangan kolektif daripada para petugas, ejen, pelanggan dan orang ramai.

PruBSN turut menghasilkan sebuah penceritaan yang penuh emosi melalui video Raya bertajuk “Kisah Raya Papa”. Sebuah penceritaan dramatic mengenai warisan yang meninggalkan nilai-nilai sedekah jariyah dan kasih sayang seorang bapa yang tidak berbelah bagi terhadap anak-anak perempuannya. Kisah ini dibintangi oleh selebriti-selebriti terkenal seperti Arash Mohamad, Aishah Azman, Mas Anizan dan ramai lagi pelakon yang berbakat. Penceritaan ini mengekspresikan makna di sebalik “Ta’awun” seperti yang diterapkan dalam prinsip takaful melibatkan sifat ihsan dan nilai pertolongan bersama.

Bersempena dengan kempen menyambut perayaan Aidilfitri dengan lebih mesra alam, PruBSN turut berkolaborasi bersama Pencetus Ummah (PU) Amin untuk menyampaikan mesej-mesej utama mengenai kepentingan kelestarian daripada perspektif Islam kepada orang ramai. Selain itu, tahun ini PruBSN juga akan mengedarkan “duit raya” dengan sampul duit edisi eksklusif yang dihasilkan menggunakan kertas yang diperakui Forest Stewardship Council (“FSC”). Pensijilan ini adalah bukti kepada komitmen PruBSN
terhadap penjagaan alam sekitar yang merangkumi perhutangan lestari.

Pada tahun lepas, PruBSN telah memperkenalkan Dana Alam Sekitar, Sosial dan Tadbir Urus (ESG) yang dikenali sebagai Takafulink Dana ESG Global. Takafulink Dana ESG Global menjangkakan untuk memperkukuhkan pertumbuhan mampan yang disasarkan untuk menepati UNSDG serta menyediakan kaedah baru bagi pelaburang yang bertanggungjawab untuk para pelabur yang menyokong Gerakan ESG dengan menghasilkan impak global yang positif.