Lazada Lancarkan Jualan 8.8 dengan Penghantaran Percuma, Lazada Bonus, dan Lancôme Super Brand Day

Para pembeli dalam talian dan penggemar produk kecantikan mewah kini boleh bersiap sedia apabila Lazada melancarkan kempen Jualan 8.8 Hari-Hari Win dari 6 hingga 8 Ogos, dan juga Lancôme Super Brand Day eksklusif di LazMall pada 6 Ogos 2021.

Rakyat Malaysia boleh menikmat tawaran hebat dan pelbagai hadiah percuma dari Lancôme pada Super Brand Day itu secara eksklusif di LazMall, destinasi produk berjenama Lazada yang dijamin tulen. Pada Jualan 8.8 pula, diskaun Lazada Bonus, baucar Penghantaran Percuma harian, tawaran RM0.88 Crazy Flash Sale, Crazy Brand Mega Offers, dan banyak lagi juga tersedia untuk pelbagai jenama and produk lain*.

Lancôme Super Brand Day di LazMall: 6 Ogos*

Jenama produk solekan dan penjagaan kulit klasik Perancis, Lancôme Paris, memberikan peluang istimewa kepada pengguna tempatan di Lazada sahaja (https://lzd.co/LancomeLazMall)untuk menikmati diskaun sehingga 50% bagi set produk terlarisnya, Advanced Génifique Microbiome Serum, dan juga rangkaian produk Advanced Génifique, Clarifique, Hydra Zen, dan Confort yang lain. Malah, pengguna Lazada Wallet juga boleh mendapatkan potongan harga tambahan RM30 dengan perbelanjaan minimum RM250 bagi produk Lancôme.

Segala pembelian semasa Lancôme Super Brand Day pada 6 Ogos juga akan diikuti bersama hadiah percuma. Ikuti jadual hadiah percuma di bawah untuk memastikan anda tidak ketinggalan:

  • (Sepanjang Hari) Hadiah percuma bernilai sekurang-kurangnya RM208, tanpa memerlukan perbelanjaan minimum. Nilai pembelian yang lebih tinggi akan dihadiahkan dengan nilai hadiah percuma sehingga RM304.
  • (12 Malam hingga 2 Pagi) Percuma Clarifique Dual Essence (50ml) dan L’Absolu Rouge Cream Lipstick, yang bernilai RM185, dengan perbelanjaan minimum RM100. Hadiah istimewa ini adalah tambahan kepada hadiah percuma sepanjang hari di atas.

8.8 Hari-Hari Win di Lazada: 6 hingga 8 Ogos*

Para pembeli dalam talian boleh menantikan ganjaran dan diskaun harian di Jualan 8.8 Lazada. Setiap hari, rakyat Malaysia boleh mengumpulkan Lazada Bonus di dalam aplikasi Lazada, yang boleh ditebus sebagai diskaun RM8 tambahan bagi setiap perbelanjaan RM88 khas untuk produk-produk yang mempunyai tag Lazada Bonus pada 6 hingga 8 Ogos. Malah, baucar Penghantaran Percuma harian istimewa tanpa syarat perbelanjaan minimum yang memberikan diskaun sehingga RM5 bagi yuran penghantaran turut disediakan di sini (http://lzd.co/LazadaMYFreeShipping).

Jangan lupa untuk menambah nilai Lazada Wallet sebelum hari jualan untuk memastikan pembayaran yang pantas dan lancar. Kemudahan ini amat berguna apabila semua orang merebut tawaran RM0.88 Crazy Flash Sale dengan diskaun lebih dari 90%, yang biasanya habis dijual dalam masa beberapa saat. Pada jam 12 Malam hingga 2 Pagi pada 8 Ogos, pastikan anda menantikan Crazy Brand Mega Offers daripada jenama LazMall kegemaran ramai, seperti POCO, Xiaomi, Tefal, Ogawa, Tesco Groceries, dan banyak lagi.

Untuk maklumat lanjut tentang jaminan ketulenan 100% LazMall, layari: https://lzd.co/LazMallMalaysia 

Untuk maklumat lanjut mengenai Jualan Lazada 8.8, sila layari: https://lzd.co/MegaSale

Mengenai Kumpulan Lazada

Diasaskan pada 2012, Kumpulan Lazada adalah peneraju platform eDagang di Asia Tenggara. Kami kini menjadi pemangkin untuk kemajuan di Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand dan Vietnam melalui perdagangan dan teknologi. Dengan rangkaian pembayaran dan logistik terbesar di rantau ini, Lazada kini telah menjadi sebahagian daripada keperluan seharian pengguna dan kami bertekad untuk mencapai 300 juta pelanggan pada 2030. Sejak 2016, Lazada telah menjadi platform utama Kumpulan Alibaba, yang disokong oleh infrastruktur teknologi terbaik dari Alibaba.

Previous ArticleNext Article

Alliance Bank Tawar Pilihan Pembiayaan PKS Digital Patuh Shariah Untuk PKS Mikro Dan Kecil

Kuala Lumpur, 2 Ogos 2022 – Alliance Bank Malaysia Berhad (“Alliance Bank” atau “Bank”) telah memperkenalkan pilihan pembiayaan patuh Shariah yang baharu untuk membantu perniagaan mikro dan kecil, terutamanya yang beroperasi dalam industri halal atau yang memilih sumber dana yang dibenarkan oleh Islam.

Pilihan pembiayaan digital yang cepat dan mudah dimohon yang berasaskan konsep murabahah komoditi (tawarruq) ini membolehkan perniagaan mikro dan kecil mendapat pembiayaan sehingga RM500,000 secara mudah dengan kaedah digital sepenuhnya. Pembiayaan ini disediakan kepada perniagaan yang telah beroperasi sekurang-kurangnya selama tiga tahun dengan perolehan tahunan minimum sebanyak RM500,000.

“Kami kini berkembang untuk menawarkan produk-produk patuh Shariah sepenuhnya sebagai pilihan tambahan untuk para pemilik perniagaan bagi memenuhi keperluan kewangan mereka selain daripada pinjaman PKS digital konvensional. Menerusi proses permohonan digital yang mudah dan pantas, pemilik perniagaan boleh memohon dan menjejak status permohonan pada bila-bila masa di mana-mana sahaja. Sasaran kami pada tahun ini adalah untuk menyediakan pembiayaan PKS digital sebanyak RM200 juta bagi membantu para pemilik perniagaan berkembang melalui penyelesaian PKS Digital kami,” kata Encik Kevin Shum, Naib Presiden Kanan dan Ketua PKS Digital Alliance Bank.

Sebagai tambahan kepada bantuan kewangan, Alliance Bank menyokong pemilik perniagaan menerusi pelbagai pilihan penyelesaian digital bagi membantu mereka menguruskan dan mengembangkan perniagaan mereka dengan lebih cekap selain memasuki pasaran baharu. Portal Penyelesaian BizSmart® yang disediakan oleh Bank menyediakan lebih 200 produk dan perkhidmatan oleh rakan niaga untuk membantu perniagaan mencapai kepada lebih ramai pelanggan, mendigitalkan dan melaksanakan amalan mampan pada kadar yang lebih rendah dengan memanfaatkan rangkaian PKS Bank yang kukuh. Bank juga akan melancarkan produk-produk baharu khusus untuk memenuhi keperluan perniagaan mikro dan kecil dalam tempoh beberapa bulan yang akan datang.

“Sebagai Bank yang sudah sekian lama menyokong perniagaan di Malaysia, kami faham bahawa perniagaan mikro dan kecil, terutamanya perniagaan yang baharu, mungkin berdepan dengan cabaran untuk mendapatkan saluran kredit perniagaan disebabkan mereka masih belum dapat membina sejarah kredit yang baik. Oleh yang demikian, kami turut menawarkan saluran kemudahan mikro bagi membantu mereka memenuhi keperluan aliran tunai jangka pendek dan pada masa yang sama membantu mereka membina sejarah kredit. Dengan profil kredit perniagaan yang sihat, kami seterusnya akan dapat menyediakan saluran kredit yang lebih besar untuk keperluan mengembangkan perniagaan mereka pada masa hadapan,” tambah En. Shum.

Pilihan pembiayaan patuh Shariah PKS Digital Alliance Bank membolehkan pemilik perniagaan meningkatkan modal kerja mereka dengan kadar keuntungan siling yang telah ditetapkan untuk semua struktur pembiayaan. Ia menawarkan tempoh sehingga tujuh tahun dengan kadar berubah daripada serendah kadar pembiayaan asas + 3.50% setahun (kadar pembiayaan asas semasa kini pada 5.92% setahun).

Untuk maklumat lanjut tentang penyelesaian PKS Digital Alliance Bank, sila layari https://www.alliancebank.com.my/digitalsme.