Sertai Cakna Kewangan Summit 2020 Secara Percuma Bersama Mentor-Mentor Kewangan Dan Pelaburan Yang Hebat

Rebut peluang yang ada untuk bersama-sama dengan mentor kewangan dan pelaburan yang profesional dan berpengalaman. Persidangan online yang julung kali diadakan yang mengumpulkan ramai tokoh-tokoh dan ilmuwan tanah air ini akan berlangsung dari 13-15 Jun 2020 ini.

Dapatkan tips ekonomi di musim Covid-19 ini dengan mendengar perbincangan lebih lanjut mengenai pasaran semasa kewangan terkini dan apa langkah seterusnya yang harus diambil untuk mengatasi keadaan ekonomi yang mencabar.

Kenal pasti dan fahami pelbagai jenis portfolio pelaburan dan kewangan yang ada depan mata, dan buatlah penilaian dan pilihan yang bijak.

Ramai speaker-speaker yang terkenal akan berkongsi pandangan mereka. Di antaranya kita ada Datuk Dr Fadzillah Kamsah, Tuan Azizi Ali, Datuk Dr Mohd Daud Bakar, Datuk Seri Syed Zainal , Tuan Haji Asri, Tuan Ahyat Ishak, Tuan Afyan Mat Rawi , Tuan Alwi Adam dan ramai lagi.

Cakna Kewangan Summit 2020 Event akan diadakan pada tarikh 13-15 Jun 2020 ini, tak lama saja lagi. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Jom daftar sekarang di http://maishince.academy/cksummit2020/

Iklan

Iklan

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!