Mednefits Menyudahkan Pendanaan Siri A Dengan RM24 Juta; Bakal Tingkatkan Manfaat Pekerja Di Malaysia

Mednefits, sebuah platform manfaat kesihatan pekerja, hari ini mengumumkan pendanaan sebanyak RM24 juta (SGD8 juta) melalui pusingan pendanaan Siri A yang diterajui oleh BLoyalty Sdn Bhd, sebuah syarikat pemilik dan operator B Infinite, sebuah platform penglibatan digital yang menjana kesetiaan untuk perdagangan dari pelbagai industri dan sektor perniagaan. B Infinite juga akan bekerjasama dengan Mednefits untuk meningkatkan dan mengautomasi proses manfaat kesihatan kakitangan pelanggan mereka di seluruh Malaysia, berjumlah RM55 juta menjelang 2021.

Mednefits menghubungkan syarikat dan kakitangan mereka secara terus kepada pembekal perkhidmatan kesihatan melalui platform yang menjejak dan memproses tuntutan kakitangan dalam masa nyata. Proses ini membolehkan akses kepada penjagaan kesihatan dengan kadar mampu milik dan secara automatik. Sehingga kini, Mednefits telah menghubungkan lebih 50,000 kakitangan dari 500 syarikat di Singapura dan Malaysia  dengan lebih 2,000 pembekal perkhidmatan kesihatan, termasuklah 7-Eleven, Fish & Co, dan ViewQwest.

Buat sekian lama, majikan di seluruh Asia Pasifik  menghadapi cabaran dengan peningkatan kos manfaat kesihatan pekerja, dengan 69 peratus mengatakan bahawa ia adalah cabaran mereka yang utama. Secara khususnya, insurans pekerja konvensional yang sering merangkumkan insurans pesakit dalam dan pesakit luar bersama, lantas meningkatkan kos kepada majikan.  Malahan, pentadbir penjagaan kesihatan, majikan dan kakitangan sering mengemukakan tuntutan dalam bentuk kertas, lalu meningkatkan kos pentadbiran dalam rantaian nilai perkhidmatan penjagaan kesihatan.

Chris Teo, Ketua Pegawai Eksekutif Mednefits

Chris Teo, Ketua Pegawai Eksekutif Mednefits berkata, “Teknologi digital dapat membantu syarikat menangani beberapa cabaran perniagaan dan operasi. Dengan meletakkan perniagaan pelbagai saiz pada platform Mednefits yang bersandarkan pengkomputeran awam, dan rangkaian klinik panel yang semakin berkembang, kami mampu menawarkan plan penjagaan kesihatan korporat yang berdaya saing dan fleksibel, sekaligus memudahkan dan mengautomasikan proses bayaran semula.”

Kerajaan Malaysia mengumumkan sokongan kepada pengautomasian dan pendigitalan operasi perniagaan dalam pembentangan Belanjawan 2021, dengan matlamat untuk meningkatkan produktiviti jangka panjang. Langkah-langkah yang diumumkan termasuklah penambahan Geran Pendigitalan PKS dan Geran Automasi sehingga RM150 juta, serta lanjutan Skim Transformasi Pendigitalan Industri dengan nilai RM1 bilion sehingga 2023.

Iklan

“Selaras dengan usaha Malaysia dalam proses transformasi ke ekonomi digital, Mednefits akan bekerjasama dengan perniagaan tempatan untuk menambah baik dan memperkemaskan manfaat pekerja mereka, berserta insurans perubatan korporat mereka. Kami akan menggunakan pelaburan ini untuk mengembangkan operasi di Malaysia dan Singapura, disamping meningkatkan tahap keupayaan layan diri produk kami dengan meningkatkan kepakaran teknologi kami.” tambah Teo.

Mednefits

Diasaskan pada 2014, Mednefits membantu perniagaan melindungi kakitangan mereka dengan platform manfaat pekerja yang mampu milik, mudah akses dan secara automatik. Dengan usaha untuk membina infrastruktur manfaat pekerja berciri masa depan, platform Mednefits telah berkembang dari hanya menawarkan manfaat kesihatan pekerja kepada rangkaian kesihatan dan kesejahteraan yang lengkap di Singapura dan Malaysia. Sehingga Julai 2020, Mednefits telah menjana pendanaan sebanyak SGD12 juta dan telah berkerjasama dengan lebih 2,000 rakan kesihatan dan kesejahteraan demi meningkatkan, mengoptimumkan dan menampilkan inovasi disruptif dalam pasaran manfaat pekerja. Untuk maklumat lanjut, sila layari  https://www.mednefits.com/.

Kredit Gambar: Mednefits

Iklan

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pendaftaran Untuk Kejohanan Esukan Laluan Sutera Dibuka, Honor Of Kings Sebagai Tema Persaingan Utama

SHANGHAI, 9 Mei 2019 /PRNewswire/ — FEG mengumumkan pelancaran rasmi Kejohanan Esukan Laluan Sutera (Silk Road Esports Tournament), sebuah acara antarabangsa bertema Honor of Kings, yang disokong oleh Persatuan Industri Budaya & Hiburan China dan bersama-sama dianjurkan oleh Tencent dan FEG. 
SRET KV

Kejohanan Esukan Laluan Sutera, diadakan mulai 1 hingga 16 Jun, menumpu secara rasminya pada Honor of Kings dan menawarkan jumlah hadiah terkumpul sebanyak 50,000 CNY. Acara ini meliputi 14 negeri dan pemain-pemain dari Singapura, MalaysiaIndonesiaMyanmarLaos, Kemboja, Filipina, BruneiBangladeshSri LankaIndiaPakistan, Arab Saudi dan Emiriah Arab Bersatu digalakkan untuk mendaftar. Kejohanan Esukan Laluan Sutera dibahagikan kepada segmen-segmen seperti pusingan kelayakan, peringkat penyingkiran dan peringkat akhir. Pusingan kelayakan dengan 16 pasukan akan dihoskan secara dalam talian.

Selanjutnya, 8 pasukan akan mara ke peringkat penyingkiran dan 2 pasukan akan mara ke peringkat akhir, yang akan dihoskan di Kuala Lumpur, Malaysia. Juara bagi Kejohanan Esukan Laluan Sutera akan bersaing dengan pasukan KRKPL (Korea King Pro League) untuk pusingan kelayakan Honor of Kings World Champion Cup. Selain itu, pasukan tersebut akan berpeluang memenangi jumlah hadiah sebanyak 16 juta CNY. Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi: match.fegsports.com.

Honor of Kings ialah permainan mudah alih yang paling popular di Chinadan liga esukan rasmi-KPL (King Pro League) turut merangsang pasaran esukan. Pada tahun 2018, KPL meluaskan liga luar negaranya-KRKPL (Korea King Pro League). KRKPL sulung melibatkan penyertaan daripada 8 pasukan profesional Korea. Tahun ini, Musim Bunga KRKPL 2019 telah dinaik taraf kepada liga yang lebih bersifat antarabangsa dengan menarik 10 pasukan dari Korea, Hong Kong, Macau, Eropah dan juga AS.

Kejohanan Esukan Laluan Sutera akan bermula pada 1 Jun. Pendaftaran kini dibuka melalui pautan berikut: match.fegsports.com.

Iklan

Latar Belakang FEG (Fighting Esports Group):

Pada bulan Julai 2018, Fighting eSports Group (FEG) ditubuhkan oleh golongan profesional Cina dan Korea yang mempunyai lebih 20 tahun pengalaman dalam eSukan. FEG ialah sebuah perbadanan yang menyediakan perkhidmatan dalam hos acara eSukan dan latihan pemain profesional. FEG dikhususkan untuk mempromosikan globalisasi eSukan mudah alih dan membangunkan liga eSukan yang menarik.

Pautan: www.fegsports.com

Sumber: FEG

Iklan

SC Kenakan Pertuduhan ke atas Bekas Perunding Unit Amanah kerana Menipu Pelabur

Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC) mengenakan pertuduhan ke atas seorang bekas perunding unit amanah Afkariah binti Md Norani kelmarin kerana menggunakan wang yang diterima daripada orang awam untuk berdagang dalam akaun peribadi dagangan sahamnya.

Afkariah, juga dikenali sebagai Dr Afkar Norani, dikenakan pertuduhan menipu dalam pelaburan empat individu berjumlah RM50,000 antara Ogos 2015 dan November 2016.

Dia dihadapkan ke Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur pagi ini untuk menghadapi empat pertuduhan di bawah subseksyen 179(b) Akta Pasaran Modal dan Perkhidmatan 2007 (CMSA). Jika didapati bersalah, dia menghadapi hukuman penjara tidak melebih 10 tahun dan denda tidak kurang daripada RM1 juta.

Afkariah didakwa mengemukakan kepada pelabur tersebut satu skim pelaburan di bawah RHB Investment Bank Bhd (RHBIBB), walhal skim itu tidak wujud di RHBIBB. Wang yang didepositkan kemudiannya telah digunakan untuk urus niaga saham dalam akaunnya sendiri di RHBIBB.

Iklan

Mahkamah Sesyen membenarkan ikat jamin sebanyak RM60,000 dengan seorang penjamin. Afkariah juga dikehendaki menyerahkan pasportnya dan melapor kepada Pegawai Penyiasat SC sebulan sekali sehingga selesai perbicaraan.

SC ingin mengingatkan semua pelabur agar berhati-hati sebelum melabur wang mereka. Orang ramai boleh merujuk senarai waspada SC bagi senarai laman sesawang, produk, syarikat dan individu yang tidak diberi kebenaran. Orang ramai juga boleh menghubungi Hal Pengguna dan Pelabur SC di talian 03-6204 8999 / [email protected] untuk maklumat lanjut.

Mengenai Suruhanjaya Sekuriti Malaysia:

Suruhanjaya Sekuriti Malaysia (SC), sebuah badan berkanun yang melapor kepada Menteri Kewangan, ditubuhkan di bawah Akta Suruhanjaya Sekuriti 1993. Ia merupakan agensi kawal selia tunggal bagi pengawalseliaan dan pembangunan pasaran modal. SC mempunyai tanggungjawab langsung untuk menyelia dan memantau aktiviti institusi pasaran, termasuk bursa dan rumah penjelasan, dan mengawal selia semua individu yang dilesenkan di bawah Akta Pasaran Modal dan Perkhidmatan 2007. Maklumat lanjut mengenai SC boleh didapati di laman sesawangnya di www.sc.com.my. Ikuti SC di twitter di @SecComMy untuk perkembangan terkini

Iklan

Education Malaysia Global Services (EMGS): Transformasi Pendidikan Untuk Masa Hadapan

KUALA LUMPUR, Malaysia3 April 2019 /PRNewswire/ — Education Malaysia Global Services (EMGS) sedang mengadakan proses rombakan jenama secara menyeluruh untuk menjadi agensi perdana yang mempromosikan Malaysia sebagai destinasi pendidikan ulung dunia.

Dari Pemprosesan Visa Ke Transformasi Digital

Walaupun mempunyai mandat yang lebih besar, EMGS hanya dikenali sebagai syarikat memproses visa yang jauh ketinggalan berbanding British Council atau IDP Australia. Fokus terdahulu ke arah pameran pendidikan adalah kurang berkesan kerana penglibatan para institusi pendidikan tinggi (IPT) adalah tidak melebihi 5%.

Kedudukan Malaysia yang dahulunya dalam 10 tangga teratas telah jatuh ke tangga ke-12. Jumlah pelajar asing telah merosot sebanyak -39% dalam tempoh 4 tahun kebelakangan ini, dari sekitar 71,000 permohonan baharu kepada 41,000 sahaja pada tahun 2018. Di rantau Asia, negara ThailandTaiwanHong Kong, Korea and Japan melangkau jauh walhal Malaysia terus ketinggalan.

Sejak lewat 2018, Kementerian Pendidikan telah mengambil langkah untuk menyuntik bakat baharu dari sektor awam dan swasta ke dalam EMGS. Di bawah kepimpinan baharu, EMGS telah memulakan transformasi untuk menjulang sektor pendidikan tinggi Malaysia di persada antarabangsa. Fokus terkini akan beralih kepada pemasaran digital, pembinaan jenama dan pembinaan rangkaian kerjasama.

Model Baharu

EMGS akan lebih mengamalkan pembikinan polisi berlandaskan bukti yang akan melibatkan para pemegang taruh dengan lebih baik. Kerjasama, keberkesanan, mutu dan perkongsian jangka panjang akan semakin diutamakan selari dengan wawasan YB Menteri Pendidikan.

  • Menjenama semula Malaysia sebagai destinasi ulung pengajian dunia.
  • Sebuah strategi pemasaran yang lebih pelbagai dan menglibatan IPT-IPT Malaysia secara lebih aktif bakal merebut peluang yang lebih dari pasaran yang semakin dinamik. Negara-negara membangun seperti di rantau Asia Tenggara, Asia Selatan, Asia Tengah, Asia Timur serta Timur Tengah dan Afrika Utara akan didampingi dengan pendekatan yang berlainan.
  • Rancangan Pemasaran Digital akan dilancarkan pada lewat suku kedua 2019 dengan tujuan untuk menyokong dan melengkapi promosi-promosi EMGS di luar negara, termasuklah di pameran-pameran antarabangsa.
  • Memperkukuh kerjasama dengan ejen-ejen pendidikan dan pihak-pihak ketiga. Ejen membawa lebih 50% daripada jumlah pelajar asing dari negara-negara membangun ke Malaysia.
  • Untuk meningkatkan ketelusan dan akauntabiliti, EMGS sedang menyemak serta merunding kembali perjanjian dan konsesi lama untuk mengurangkan kos, meningkatkan pulangan dan memberi lebih nilai tambah kepada para pemegang taruh.

Solusi Untuk Masa Hadapan

Iklan

Demi memanfaatkan Revolusi Industri Ke-4 dengan lebih berkesan, EMGS akan menggunakan teknologi dan inovasi terkini termasuklah kecerdasan buatan (AI).

Rancangan Pemasaran Digital ini, dengan bantuan aktif dari rakan-rakan IPT kami, akan menampilkan kandungan baharu serta meningkatkan penggunaan maklumat dan penyertaan ramai.

Kami akan menawarkan MUET di peringkat antarabangsa sebagai sebuah produk yang kompetitif yang akan turut memudahkan pelajar antarabangsa yang bakal melanjutkan pelajar ke IPT di Malaysia.

Dengan adanya lebih 200 IPT di Malaysia yang menawarkan produk pendidikan bermutu tinggi, Malaysia pada hakikatnya menawarkan kepelbagaian dan kemajmukan ilmu yang menepati falsafah istilah ‘universiti’ itu sendiri. Pendidikan yang hakiki tidak akan pernah ditelan zaman, dan itulah sebenarnya yang Malaysia tawarkan.

Dalam pada itu, EMGS melalui sebuah penjenamaan semula akan terus menawarkan perkhidmatan pendidikan bermutu tinggi di bawah jenama ‘Education Malaysia’.

About Education Malaysia Global Services

Education Malaysia Global Services (EMGS) is a non-profit company, limited by guarantee, wholly owned by the Ministry of Higher Education (MOHE) Malaysia. EMGS acts as a One Stop Centre for international student services. EMGS is responsible for the management and processing of applications for a Student Pass to higher education institutions in Malaysia. EMGS also leads the worldwide promotion of education in Malaysia. At present, higher education institutions in Malaysia hosts over 132,000 international students from more than 120 countries.

Sumber: Education Malaysia Global Services

Iklan

Wahed Invest Dilancarkan di Malaysia

  • Wahed menawarkan rakyat Malaysia cara yang lebih bijak untuk melabur dengan menyediakan akses kepada portfolio patuh Syariah yang pelbagai
  • Pejabat Malaysia berfungsi sebagai hab serantau untuk operasi Wahed Invest di Asia Pasifik
  • Wahed menyokong wawasan Malaysia ke arah kemakmuran bersama dan pertumbuhan ekonomi yang inklusif dengan memanfaatkan teknologi yang memberi tumpuan kepada Ekonomi Digital Islam

Kuala Lumpur, 29 Oktober 2019 – Wahed Invest mengumumkan pelancaran platform pelaburan digital Islam pertama di Malaysia. Perkhidmatan pengurusan pelaburan digital Wahed membolehkan pelabur akses kepada portfolio patuh Syariah yang telus, saksama dan bertujuan untuk memperkasakan rakyat Malaysia pada umumnya untuk menjaga kesejahteraan kewangan mereka.

Baca: 7 Langkah Mudah Nak Melabur Dengan Wahed Invest Modal Serendah RM100, Guna Smartphone Saja (Bonus RM40 Jika Anda Daftar Sekarang).

Pertama kali dilancarkan pada 2017, Wahed Invest berpangkalan di AS, berkembang ke pasaran UK pada 2018 dan merancang untuk melancarkan perkhidmatan pengurusan pelaburan digitalnya merentas rantau Asia Tenggara dari pangkalan serantaunya di Malaysia. Beroperasi di lebih daripada 130 buah negara, Wahed ditubuhkan untuk memenuhi keperluan pelabur yang bijak kewangan serta mereka yang mempunyai pengetahuan yang sedikit mengenai kewangan, menerusi pelbagai pelaburan yang dapat diakses. Di tambah pula dengan pelaburan awal rendah sebanyak RM 100, bersama yuran yang rendah, dan tiada tempoh terkunci, Wahed berharap untuk mengatasi halangan yang terpadat pada pengurusan pelaburan dan portfolio kewangan yang lazimnya dikhaskan untuk pelabur bernilai tinggi.

“Kewangan Islam adalah salah satu sektor yang paling pesat berkembang di dunia, dan Wahed telah membolehkan masyarakat Muslim global untuk mengambil bahagian dalam pasaran kewangan global dengan membuat pelaburan yang mudah diakses dan juga patuh etika. Sebagai salah satu pasaran modal Islam yang paling maju, Malaysia berada pada kedudukan yang unik bagi memenuhi keperluan pelabur Asia Tenggara yang semakin canggih dan mempunyai keperluan yang mendesak, dan membantu mewujudkan peluang dalam kewangan Islam. Dengan menyediakan cara pelaburan yang baru dan bijak yang patuh syariah, pelabur kami mempunyai akses kepada pengurus pelaburan digital yang mempunyai yuran yang rendah, serta jumlah minima akaun yang lebih rendah,” kata Junaid Wahedna, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Wahed Inc.

Walaupun Laporan Bank Dunia menyatakan bahawa Malaysia telah mencapai salah satu tahap tertinggi dalam kemasukan kewangan di kalangan negara-negara Asia Tenggara, rakyat Malaysia masih tertinggal dalam hal celik kewangan dan pengetahuan kewangan. Satu kaji selidik yang dijalankan baru-baru ini oleh Agensi Pengurusan Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK) melaporkan bahawa satu daripada tiga rakyat Malaysia tidak selesa dengan pengetahuan kewangan mereka, manakala separuh daripada penduduk (52%) mengatakan mereka menghadapi kesukaran menyimpan sehingga RM1,000 untuk waktu kecemasan. Lebih separuh rakyat Malaysia (53%) percaya bahawa pengurusan kekayaan adalah kunci untuk mencapai mobiliti sosial. Walau bagaimanapun, kebanyakan rakyat Malaysia merasa pengetahuan kewangan mereka yang tidak mencukupi telah menghalang mereka dari pengurusan kekayaan yang cekap.

Ketika demostrasi platform Wahed pada majlis pelancaran, Syakir Hashim, Pengarah dan Ketua Pegawai Eksekutif Asia Pasifik, Wahed Inc berkongsi, “Di tengah-tengah hala tuju Malaysia ke arah kemakmuran bersama melalui ekonomi yang lebih inklusif yang berakar umbikan teknologi dan inovasi, kami di Wahed terus memperkasakan rakyat Malaysia dengan akses yang lebih baik untuk masa depan kewangan yang selamat. Kami mengiktiraf Malaysia sebagai salah satu pasaran utama kami dan negara yang berada di landasan untuk menjadi pemimpin dalam Ekonomi Digital Islam yang disokong oleh ekosistem yang berkembang pesat. Malaysia akan memainkan peranan utama dalam memacu pertumbuhan kami di Asia Pasifik sebagai Hab Serantau untuk operasi kami. Setiap orang mempunyai matlamat dan aspirasi kewangan yang berbeza, tetapi untuk pelabur yang tidak berpengalaman atau pelabur kali pertama, kekurangan pendidikan serta peluang kewangan yang sesuai, ditambah pula dengan ketakutan dan kadang-kadang kesukaran untuk memahami istilah kewangan sudah cukup untuk menghalang dan menegah mereka bagi melabur dan mengambil alih kesejahteraan kewangan mereka.”

“Kajian baru-baru ini menunjukkan bahawa satu daripada setiap lima rakyat Malaysia tidak berjaya menyimpan wang dalam tempoh enam bulan[i]. Melalui Wahed, kami menggalakkan pelabur-pelabur kami untuk menjaga kesejahteraan kewangan mereka dengan menyediakan alat pelaburan yang lebih bijak selaras dengan kepercayaan mereka. Kami berhasrat untuk memastikan semua umat Islam mempunyai akses kepada portfolio pelaburan patuh Syariah yang cekap, tanpa mengira status ekonomi atau lokasi geografi mereka,” kata Syakir Hashim.

Pilihan peruntukan portfolio semasa Wahed terdiri daripada pelaburan saham ke AS, saham Malaysia, sukuk (bon Islam) dan emas. Untuk memastikan semua pulangan adalah halal, Wahed mempunyai Lembaga Penasihat Syariah sepenuh masa, yang menjalankan proses saringan yang ketat dan menghasilkan laporan penyucian tahunan (Zakat). Hasilnya, pelabur Islam dan bukan Islam kini mampu melabur tanpa rasa bimbang ke dalam portfolio secara beretika.

Anak-anak syarikat Wahed Inc dikawal selia oleh beberapa badan yang paling dihormati di dunia termasuk Suruhanjaya Bursa Sekuriti (SEC) di Amerika Syarikat, Pihak Berkuasa Pelakuan Kewangan (FCA) di UK, Pihak Berkuasa Pasaran Modal Arab Saudi (CMA) dan Bank Negara Bahrain (CBB).

Iklan

Setelah mendaftar, pengguna boleh membuka akaun pelaburan dengan selamat dalam masa beberapa minit. Wahed secara automatik akan mencadangkan portfolio untuk setiap pengguna berdasarkan bagaimana mereka menjawab soalan-soalan mengenai diri mereka sendiri; dengan mengambil kira keadaan kewangan individu, sikap terhadap risiko, matlamat pelaburan dan kriteria lain. Model portfolio dikawal selia oleh pengurusan dana profesional Wahed. Pengguna boleh mula melabur dengan serendah RM100 dan hanya membayar sebahagian kecil daripada yuran pengurusan tradisional. Wahed memastikan bahawa pelabur sentiasa mempunyai portfolio pelbagai, tanpa mengira saiz akaun mereka, justeru itu membolehkan pelaburan yang efisien untuk pelabur dari semua lapisan masyarakat.

Wahed Invest Menerima Lesen Pengurusan Pelaburan Digital Islam

Wahed Invest telah berjaya mendapatkan lesen kawal selia daripada Suruhanjaya Sekuriti (SC) Malaysia untuk menawarkan perkhidmatan pengurusan pelaburan digital pertama di Malaysia. Lesen Pengurusan Pelaburan Digital Islam yang diberikan oleh SC akan membolehkan rakyat Malaysia untuk melabur tanpa rasa bimbang dalam portfolio patuh syariah dan beretika.

Mengenai Wahed Invest

Wahed Invest (“Wahed”) menawarkan perkhidmatan pelaburan automatik yang direka untuk pelaburan Syariah dan beretika. Di Malaysia, anak syarikat Wahed Inc; Wahed Technologies Sdn Bhd adalah entiti berlesen yang beroperasi sebagai Pengurus Pelaburan Islam Digital. Platform ini akan membolehkan pelabur dari semua peringkat pendapatan untuk melabur simpanan mereka secara beretika dan cekap.

Untuk makulmat lanjut berkenaan Wahed Invest, layari www.wahedinvest.com


[i] The Star Online. Vital to strengthen financial literacy, say experts. Didapati daripada https://www.thestar.com.my/news/nation/2019/07/24/vital-to-strengthen-financial-literacy-say-experts. Kali terakhir diakses pada 22 Oktober 2019.

Jemput baca 7 Langkah Mudah Nak Melabur Dengan Wahed Invest Modal Serendah RM100, Guna Smartphone Saja (Bonus RM40 Jika Anda Daftar Sekarang).

Iklan

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!