Popsical Ingin Mengenalkan Pengalaman Karaoke Futuristik Ke Lebih Banyak Kediaman Dengan Outlet Khusus Pertama Di Malaysia

KUALA LUMPUR, Malaysia, 22 Mac 2019 /PRNewswire/ — POPSICAL, jenama di sebalik sistem karaoke pintar dan yang paling kecil telah membuka outlet khusus di Malaysia di tingkat tiga (# T013E) Mid Valley Megamall, di mana ia berhasrat untuk memperkenalkan pengalaman nyanyian di rumah yang terbaik untuk mereka yang gemar menyanyi.

Ditubuhkan oleh Popsical Karaoke Sdn. Bhd., mereka yang gemar menyanyi kini boleh mendendangkan suara mereka dengan menguji dan membeli produknya dari outlet ini.

Outlet ini adalah yang pertama di antara yang lain yang dirancangkan untuk dibuka di seluruh Malaysia tatkala ia memulakan pelan pengembangan serantaunya di Asia Tenggara dan kawasan lain.

Sambutan Pembukaan Umum Outlet Sabtu ini 23 Mac 2019

Popsical akan mengadakan sambutan pembukaan rasmi outlet ini pada Sabtu ini, 23 Mac 2019 dari jam 11 pagi hingga 9 malam dan para pelanggan akan diberikan tawaran istimewa sehingga RM500 diskaun daripada harga biasa peralatan karaoke Popsical Remix, sesi ramah tamah dengan selebriti seperti Amyra Rosli dan Ben Ladin dan menerima beg hadiah edisi terhad.

Mereka yang tidak dapat kunjungi outlet ini juga boleh menikmati Popsical Remix dengan harga istimewa RM999 (U.P. RM1499) dengan menggunakan kod promosi POP23 ketika membeli di www.popsical.com.

Latar Belakang Popsical

Popsical diasaskan pada tahun 2016 oleh tiga peminat karaoke yang bertekad untuk memperbaiki pengalaman karaoke. Popsical merupakan generasi akan datang Karaoke – sistem berasaskan awan yang mempunyai semua ciri-ciri set karaoke tradisional dan banyak lagi.

Sistem karaoke tradisional biasanya bersaiz besar, mahal, dan mengehadkan pilihan lagu anda kepada CD yang tersedia atau lagu yang disimpan secara dalaman. Popsical membawa perkakasan terbaik dan perisian antara muka pengguna yang lancar untuk menyampaikan pengalaman karaoke yang hebat, dan apa yang anda perlukan adalah sambungan internet untuk menyemak imbas pustaka karaoke yang semakin berkembang yang terdiri daripada lebih daripada 200,000 lagu dalam 14 bahasa yang berbeza. Popsical Remix juga dilengkapi dengan kesan modulasi suara dan kesan pengoptimuman nada yang akan memastikan pengalaman menyanyi terbaik untuk semua.

Artikel penuh tersedia di: https://my.popsical.com/blogs/news/smart-karaoke-popsical-has-opened-its-flagship-store-in-mid-valley-megamall-to-introduce-the-future-of-karaoke-to-Malaysia

Laman Sesawang: www.popsical.com
Halaman Facebook: www.facebook.com/popsicalkaraokemy

Sumber: Popsical Karaoke Sdn. Bhd.

Previous ArticleNext Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Aqila Afindi Dinobat Sebagai “Ikon Wanita Melayu” – Pencarian Wanita Melayu 2022 Plaza Shah Alam

Shah Alam, 13 Ogos 2022 – Pentas utama Plaza Shah Alam menyaksikan kemenangan berpihak pada gadis bernama Aqila Afindi (21) yang membawa gelaran Ikon Wanita Melayu 2022 – Pencarian Wanita Melayu anjuran Plaza Shah Alam.

Aqila menewaskan sembilan lagi saingan terdekatnya dengan membawa pulang hadiah berupa wang tunai bernilai RM10,000 daripada pihak Plaza Shah Alam serta hadiah iringan sumbangan penaja-penaja.

Berada rapat sebagai pesaingnya ialah Nur Athiya Hazirah (26) yang mengungguli tempat kedua dengan membawa pulang wang tunai sebanyak RM5,000 berserta hadiah daripada para penaja dan Siti Aisyah (26) mendapat tempat ketiga dengan membawa wang tunai RM3,000 daripada Plaza Shah Alam berserta hadiah sumbangan penaja-penaja lain.

Miss Personality menjadi milik Sabrina Nizam (24) dan Miss Photogenic diberikan kepada Nur Diana Sri Tunteja (21). Kedua-duanya membawa pulang wang tunai RM1,000 daripada Plaza Shah Alam berserta hadiah tajaan.

Majlis yang diacarakan oleh Fahrin Ahmad (Aktor) bersama bekas Ikon Wanita Melayu 2018, Amy Nurtinie ini diadili lima juru profesional iaitu Vanidah Imran (Aktres), Encik Faizal Hamid (Pensyarah Fesyen UiTM), Kiffy Razak (Pengarang Urusan majalah NONA), Puan Azura Mokhtar (Pengurus Kanan Plaza Shah Alam) dan Mas Idayu (Selebriti).

Menyorot kembali perjalanan program PWM 2022, Seramai lebih 200 peserta hadir bagi sesi uji bakat yang diadakan selama dua hari pada 23 & 24 Julai lalu diikuti sesi separuh akhir yang berlangsung 6 Ogos menyaksikan 25 peserta bertanding untuk layak ke peringkat akhir.

Aqila menumpaskan harapan sembilan finalis lain iaitu Siti Aisyah (26), Puteri Ermisha Qistina (19), Nur Yasmin (24), Nur Izzatul Aqma (20), Nur Shalia (26), Yaserah Ali (25), Sabrina Nizam (24), Nur Diana Sri Tunteja (21) dan Nur Athiyah Hazirah (26) untuk bergelar Ikon Wanita Melayu Tahun ini.